Witamy na stronach serwisu firmy Integart Sp. z o.o.

• Godziny pracy
    Pon - Pt: 08.00 - 16.00
    serwis@integart.com.pl

13 Mar

Firma INTEGART, z uwagi na działalność w Polsce, a także liczne kontakty zagraniczne ze swoimi Partnerami, w związku z rozwojem epidemii COVID-19 wywoływanej koronawirusem, w trosce o zdrowie Państwa i Naszych Pracowników, pragnie poinformować i zapewnić Państwa o wdrożonych procedurach i działaniach mających na celu wspólne dobro oraz bezpieczeństwo.

Pełna treść wydanego w dniu 13 marca 2020 r. przez Zarząd firmy oświadczenia dostępna do pobrania tutaj.

Zarząd firmy dołoży wszelkich starań i udzieli Państwu niezbędnego wsparcia, aby w tym trudnym czasie współpraca przebiegała spokojnie i bezpiecznie, tak byście mogli Państwo realizować swoją działalność bez większych strat. Będziemy Państwa na bieżąco informować o podejmowanych działaniach.

Centrum Ustawień Prywatności

Niezbędne

Dodatkowe

Służą one do śledzenia interakcji użytkownika i wykrywania potencjalnych problemów. Pomagają nam ulepszać nasze usługi, dostarczając analityczne dane o tym, jak użytkownicy korzystają z tej witryny. Dzięki nim możliwe jest także dostarczanie użytkownikom spersonalizowanych treści reklamowych.

_ga, _gid, _gat, _gat_gtag_, _fbp

Analytics